اسکای روم ، پلتفرم بومی برگزاری وبینار و وب کنفرانس

skyroom-header

هفته ی گذشته کنفرانسی آنلاین برگزار شد که یک پلتفرم بومی برای برگزاری وبینار و کنفرانس های آنلاین را معرفی می کرد . نام این پلتفرم ، اسکای روم بود.

skyroom

همه ی ما می دونیم که به خاطر شیوع ویروس کرونا و لغو شدن تمام کلاس ها ، همایش ها و کنفرانس ها به صورت حضوری ، بحث آموزش و برگزاری همایش های آنلاین داغ شده . از دو سال گذشته مردم از پلتفرم های خارجی مانند زوم ، ادوبی کانکت و کلیک میتینگ و برنامه های دیگه استفاده می کردند اما حالا اسکای روم که به صورت یک پلتفرم بومیه و قابلیت های بیشتری نسبت به دیگر پلتفرم دارد جای آن ها را گرفته است.

اولین نشست خبری اسکای روم، در ۲۰ دی‌‌ ماه، حدود ۵ سال پس از آغاز به کار این پلتفرم برگزار شد.

در این نشست خبری که از پلتفرم اسکای روم به صورت آنلاین برگزار شد آقایان مجید خواهانی به عنوان مدیرعامل و محسن خواهانی به عنوان مدیر فنی اسکای روم توضیحاتی درباره طرح اولیه ی اسکای روم در سال 1393 و طراحی نسخه اولیه آن در سال 1395 و ثبت امتیاز و عضویت آن توسط دانشگاه علم و صنعت دادند. آقای مجید خواهانی همچنین اضافه کردند که :

اسکای روم در سال 1396 به عنوان یک شرکت دانش بنیان به کار خود ادامه داد و تا سه سال پیش یعنی 1398 مشغول به توسعه و رفع باگ ها بودیم تا اینکه با شیوع ویروس کرونا حجم زیادی از کاربران به سمت این پلتفرم سرازیر شدند و باعث شدند تا این پلتفرم در این دوره به رشد 100 برابری برسد.

مدیرعامل اسکای روم برخی آمارها در رابطه با استقبال از این پلتفرم را به شرح زیر عنوان می‌کند:

  • استفاده‌ی ۲۷ میلیون کاربر ایرانی یکتا و در‌ مجموع ۸۵ میلیون نفر با استفاده از دستگاه‌ها و IP-های مختلف
  • ۴۰۰ میلیون ساعت ارتباط تصویری
  • میزبانی از ۱۶ میلیون رویداد
  • رکورد حضور ۵۴۰ هزار کاربر هم‌زمان روی سرورهای اسکای روم
  • برگزاری هم‌زمان ۳۳ هزار رویداد آنلاین
  • میزبانی از بیش از ۳۰۰۰ هزار کاربر هم‌زمان در یک رویداد

مجید خواهانی مدیرعامل و هم بنیانگذار اسکای روم در مورد جذب سرمایه و سرمایه دارانش نیز این چنین توضیح داد که :

ما تا کنون جذب سرمایه از مرکزی نداشته ایم و تمام سرمایه لازم برای این پلتفرم از لحظه ی شروع تا به اکنون توسط خانواده اسکای روم انجام شده .

یکی از مزیت های اسکای روم نسبت به دیگر پلتفرم های مشاهبه خارجی پشتیبانی اسکای روم از زبان فارسی است و این مزیت می تواند به مراکز آموزشی و دانشگاه ها کمک بسزایی کند. اسکای روم هیچ افزونه ای ندارد و توسط کد آی فریم می توان آن را داخل وبسایت به راحتی جا نمایی کرد و همینطور می توان لوگو و دامنه ی اختصاصی را شامل شود. به نظر تیم چیپست تنها کمبودی که اسکای روم با آن مواجه است گزینه ی ضبط رویدادها و وبینار ها است که طبق توضیحات آقای محسن خواهانی مدیر فنی اسکای روم احتمالا این گزشنه در نسخه های بعدی و اصلاح شده ی اسکای روم رفع شود. همینطور توضیحاتی در رابطه با مصرف ترافیک اینترنت مطرح شد که محسن خواهانی گفت:

مصرف حجم اینترنت در جلسات متنی بسیار کم و در جلسات صوتی و تصویری به نسبت بیشتر از جلسات متنی است اما همچنان نسبت به مصرف ترافیک پلتفرم های خارجی در ایران از مصرف ترافیک کمتری بهره می برد زیرا به عنوان اینترنت داخلی مصرف می شود.

خبرنامه دنیای تراشه

با عضو شدن در خبرنامه چیپست، به ما اجازه می دهید تا در هنگام رویدادهای مهم، به سرعت شما را در جریان بگذاریم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.